MENYTEST F MENYTEST

Roslagens Biodieselcenters logo

Samarbetspartners och referensanläggningar

Samarbetspartners

 

Vi samarbetar med alla stora brännartillverkare, Weishaupt, Benetone och Wiessmann. Både Weishaupt och Enertech har genomfört omfattande tester med vårt bränsle med bästa resultat. Vi ingår i samarbeten med Scania och följer utvecklingen hos alla stora lastbils och busstillverkare. Vårt samarbete med några av Sveriges största fastighetsbolag och åkerier ligger till grund för vår kompetens och erfarenhet som är marknadsledande i Sverige.

 

Referensanläggningar

 

Bio 100 eldningsolja:

Vi kan förmedla synnerligen goda referenser med en hel rad olika myndigheter, ett stort antal kommuner men även fastighetsbolag och en rad andra kommersiella kunder. Vi har aldrig under de snart tio år som vi hjälpt våra kunder att växla till biodiesel förlorat en kund till en annan leverantör.  Vi förmedlar gärna en kontakt till en av våra kunder i din bransch om du så önskar.

 

Bio 100 drivmedel:

Att ersätta fossil diesel med biodiesel är idag väl beprövat. I stort sett alla stora länstrafikbolag kör sina ”konventionella” dieselbussar på Bio 100, andra stora användare är flygbussarna, Södra skogsägarna, Arla och många fler.

 

Det finns idag en hel rad med motorer från både Volvo och Scania som är fullt ut godkända att köra på Bio 100. Kontakta oss så kan vi hjälpa er att kontrollera statusen på just er fordonsflotta.

 

 

Roslagens Biodieselcenter AB

Lilla Garns Gård

186 97 Brottby

Telefon: 0709-851523
E-post:
goran.granqvist@biodieselcenter.se